PROMOSI TERBARU DARI CUCKOO : AUG 2020

Stok Semakin KURANG & Lambat Masuk Malaysia Kerana Ujian Yang Melanda Dunia. Booking Unit Anda HARINI Juga Cepat sebelum Out Of Stock !

Tentang Saya

Izinkan saya perkenalkan diri. Saya ialah Aziela dengan kod NE020995 Berdaftar di bawah syarikat Cuckoo hampir 3 tahun. 

Saya berkhidmat secara full time dan telah menguruskan pemasangan lebih 300 unit seluruh Malaysia di luar bandar & bandar. 

Dengan saya anda tidak perlu risau lagi seperti agen yang bermasalah iaitu hilang selepas beli, tiada support, memberi info yang tidak lengkap & salah semasa proses pembelian berlaku.

Saya menawarkan khidmat bantuan support seumur hidup jika berlaku sebarang masalah semasa anda memakai mana-mana produk cuckoo & ada bonus menanti anda tanda saya menghargai setiap pelanggan saya.

Saya Agen Cuckoo Area Kedah. Kawasan Coverage Ialah batu berendam, bertam ulu, tanjung kling, sungai udang, bukit katil, merlimau, durian tunggal, alor gajah, masjid tanah & seluruh daerah Melaka

Sebelum kita teruskan, saya nak jelaskan fakta menarik

Kenapa ramai memilih penapis air CUCKOO ??

01 

Penapis air cuckoo dapat mengekalkan mineral dalam air dan menapis heavy metal (bahan kimia dalam air) dengan 99% bebas bakteria

02 

Tahun 2014, telah terjual 1 penapis air cuckoo setiap 2 minit di Korea. Bayangkan tahun 2020. Wow !!

03

Jenama Cuckoo telah berada di dunia lebih 40 tahun dan berada di lebih 30 negara serata dunia

04 

Pengguna di Malaysia hampir 1 juta orang dlm masa 5 tahun dan semakin meningkat setiap hari !

05

Telah menjadi begitu dikenali dan dipercayai rakyat Malaysia dengan iklan boleh dilihat di TV, radio, Billboard tepi jalan raya, dan media sosial. *Barisan duta cuckoo antaranya ialah Angkasawan Negara, Datuk Dr Sheikh Muszaphar, Pelawak Negara Nabil Ahmad & banyak lagi artis-artis !

06

Anda biasa minum air spritzer? Ya jenama air mineral semulajadi terkenal tu. Kadar ph cuckoo average 7.5 adalah sama seperti itu. Kaya dengan mineral ! Persatuan Kesihatan Dunia mengkelaskan supaya minum air tahap average 7.5 dan mempunyai kandungan mineral. Bukan RO atau alkali tinggi !

07

Penapis air cuckoo bertaraf antarabangsa paling murah di pasaran setakat ini!

08

Pakai cuckoo tak membazir air & elektrik ! Tak ada buang air, itu sebab tangki cuckoo tak perlu saiz besar. Dan cepat refill. masa isi air, masa tu jugak refill semula air.

09

Bahan tangki simpanan air adalah stainless steel bukan plastik, jadi ianya tahan panas dan tidak berbahaya.

10

Cuckoo paling cepat tukar filter iaitu 4 bulan sekali bukan cuci sahaja ! Terus tukar baru

11

Anda beli cuckoo tanpa kos ! Yuran pendaftaran dan pemasangan FREE. Hanya bayar harga sewaan sahaja

12

Malah anda dapat FREE semua ini !penghantaran, pemasangan,tukar filter, dan servis.

13

Jenama Cuckoo dipercayai kerana “sales after service” yg sangat bagus. kita akan sediakan anda satu sistem untk cek rekod bayaran tiap bulan, anda dapat invoice, rekod servis, servis 4bulan sekali dan no hotline untuk sebarang masalah kemudian hari.

14

Yang paling best, jika dah jadi pengguna cuckoo anda boleh collect point setiap hari apps kami. Point tersebut boleh ditukar dengan voucher kfc, aeon, tesco dan macam-macam lagi

Jadi apa anda tunggu lagi ?? Order sekarang sementara promo masih ada ..

*promo ini dilanjutkan dan terhad pemasangan cuckoo seluruh Malaysia kerana permintaan sangat tinggi. Daftar cepat dapat pakai awal.

Pelan Flexible Bayaran Tanpa Interest (bukan loan bank)

APA ANDA AKAN DAPAT JIKA DAFTAR CUCKOO PADA BULAN INI ?

KEJAP ADA LAGI BONUS UNTUK ANDA BULAN INI !

Gambar Eila Bersama Customer Yang Membeli Produk Penapis Air & Udara Cuckoo

Jangan Berlengah Lagi !

Harini Order, Harini Jugak Kami Boleh Buat Pendaftaran Untuk Anda. 

Kajian ini bakal mengubah pandangan anda

tentang air minuman yg tidak ditapis & kenapa perlu air bermineral !

Kajian Yg Dilakukan Oleh Dr Mohd Ihsan Che Mohd Noh Dari Miresco Integrated Sdn Bhd Mengatakan Bahawa Air Paip Mengandungi Klorin Yang Membahayakan Kesihatan Dan Jika Tidak Ditapis, Klorin Akan Kekal Di Dalam Air Walaupun Selepas Dimasak. Kajian Telah Membuktikan Bahawa Klorin Akan Merosakkan Sel-Sel Badan Dan Berisiko Mendapat Pelbagai Penyakit Termasuk Kanser, Kegagalan Buah Pinggang, Kerosakan Hati, Keguguran, Kecacatan Otak Dan Urat Saraf Bayi.

Air Yg Berkhasiat Perlu Mengandungi Kandungan Mineral Alkali Bersifat Sederhana.  Air Ini Dapat Membantu Seimbangkan Asid-Alkali Badan Sekaligus Mengeluarkan Kolesterol Dan Toksik Yg Tidak Diperlukan Bagi Elakkan Pelbagai Jenis Penyakit. Kajian Menyatakan Bahawa Sel Kanser Dan Pelbagai Penyakit Tidak Dapat Hidup Dalam Persekitaran Badan Yg Beralkali. 

**Sumber Sah Dari Artikel Http://ww.Utusan.Com.My/Bisnes/Korporat/Adakah-Air-Yang-Kita-Ambil-Benar-Benar-Berkhasiat-1.173495

Siapa Yg Perlu Dapatkan

Penapis Air Cuckoo  king top Ini ?

01

Anda yg dah sedar air di Malaysia yg tak ditapis tidak selamat diminum

02

Anda yg mencari air paling sesuai untuk badan iaitu air bermineral.

03

Ayah atau Ibu yang pentingkan kesihatan ahli keluarga dan diri sendiri.

04

Anda yg pentingkan kualiti produk bertaraf antarabangsa dengan harga mampu milik

05

Anda yg blacklist,bankrupsi atau suri rumah boleh apply. Jangan risau! Ini bukan pinjaman dengan bank jadi kami tak perlukan epf statement atau payslip anda. *lihat di bawah untuk dokumen yg diperlukan.

Sebelum nak beli mesti anda tertanya-tanya, ada sijil halal ke??

Betul ke penapis air CUCKOO disahkan di Malaysia ??

Untuk menjawab soalan ini, anda perlu lihat sama ada produk itu ada kelulusan dari Kerajaan MALAYSIA JAKIM ataupun tidak. Ya, Cuckoo mempunyai kelulusan JAKIM .

Ada lagi produk lain selain di atas ni ?

Ya kita ada banyak model di bawah RM100 sebulan

semua penapis air cuckoo sama iaitu menghasilkan air mineral & jimat elektrik. Bezanya ialah kapasiti tangki, design, function, & harga.

Jangan Berlengah Lagi !

Harini Order, Harini Jugak Kami Boleh Buat Pendaftaran Untuk Anda. 

Gambar Kilang dan Pejabat Cuckoo

Baik. Saya Dah Ready Nak Ambil Promo Dari Cuckoo Ni.

Dokumen apa yang diperlukan ?

01 

Salinan Kad Pengenalan (depan sahaja)

02 

Nombor akaun bank yg masih aktif Atau Salinan Kad Debit @ Kad Kredit (depan sahaja)Ya Serius Itu Sahaja! Tidak Perlu Penjamin, EPF Statement, Payslip, Bank Statement Sebab Ini Bukan Buat Pinjaman Dengan Bank.

Bagaimana Proses Pendaftaran?

Jangan risau, sekarang semua hanya di hujung jari guna whatsapp@email sahaja dan terus sampai ke HQ kami. Dan Pemasangan terus ke rumah anda seluruh Malaysia.

TEMPAH SEKARANG DENGAN HARGA MAMPU MILIK

Klik di bawah untuk harga promosi dari cuckoo. Ingat promosi ini bukan selalu pihak CUCKOO nak buat. Unit dibuka ialah 200 sahaja, sekarang tinggl lagi 83 unit sebab satu Malaysia order. Jadi, cepat booking dulu!

Whatsapp Ke Nombor Ini Sekarang Untuk Lock Harga Promo Sebab Kuota Terhad !

>
error: Content is protected !!