Impikan Pendapatan Impian Anda?

Sertai Kami Sekarang

"Tugas anda hanya memperkenalkan produk cuckoo kepada seramai orang dan nikmati komisen yang besar ! "

Ini 10 Sebab kenapa pilih Cuckoo sebagai platform bisnes anda

01

tiada yuran pendaftaran. daftar percuma Untuk Jadi Agen

02

margin untung yg tinggi. rm350-400 Setiap Produk Yang Berjaya Dijual

03

bisnes yg bersistem.hanya sebarkan link kedai kita sendiri. pemasangan, servis dan call customer itu semua tugas staff cuckoo.

04

tak ada buang harga. semua agen jual harga yg sama. bukan mcm produk lain, boleh dpt harga murah di web e-commerce seperti lazada,shopee etc.

05

tak perlu masuk office punch card. hanya duduk di rumah boleh buat secara part time/full time. jual online je

06

anda dihargai. jika sales tinggi akan diberi mock cheque naik pentas di hq, dan berpeluang melancong percuma serata dunia.

07

cuckoo syarikat international. dah 40 tahun establish. walaupun baru masuk Malaysia 5 tahun, tapi tahap serius mereka hingga telah buka kilang ! Ya, di subang jaya, selangor. anda sendiri boleh melawat kilang tersebut.

08

Cuckoo ada skim yang boleh jadikan anda bebas kewangan & pencen awal ! macam mana tu? tahukah anda, setiap rental bulanan tu, anda boleh dapat 8% setiap bulan selama 5 tahun lamanya! contohnya jualan terkumpul RM3000 x 5 tahun = RM180,000 . berbaloi kan ?

09

boleh dapat gaji 5 figure sebulan walaupun baru 2 bulan join dengan cara mudah !

10

ada payslip yang boleh print setiap bulan tanpa perlu datang office.

Apa benefit bila join team SR Network ?

  • mentor yang dah terbukti berjaya. beliau ialah saiful hakim no 7 ranking tertinggi dengan komisen bersih rm125,000++ semasa jawatan Natural Executive. sekarang beliau telah ke peringkat manager.
  • macam mana beliau dapat sales banyak mcam tu? 100% online. hanya duduk depan laptop atau smartphone dan monitor sales. Ya. itu sahaja !
  • ilmu google ads & fb ads bernilai RM5000 percuma (proven!)
  • banyak lagi cara ilmu sales & marketing akan diajar percuma.
  • diberikan website E-commerce percuma bernilai RM5000
  • disediakan buku panduan, marketing plan & katalog produk
  • strategi collect rm4000 bulan pertama bila start join !
  • blueprint step by step menuju kejayaan hingga bebas kewangan.

Cara kiraan komisen

01

1) first rental komisen

Ikut pakej bulanan customer ambil.  Kalau rm100, kita dapat rm100

02

personal sales komisen

5unit – rm700

10 unit – rm3000

20 unit – rm5000

30 unit – rm8000

40 unit – rm11,000

03

group sales insentif

10 unit – rm700

20 unit – rm3000

40 unit – rm5000

60 unit – rm8000

80 unit – rm11,000

100 unit – rm15,000

Apa Tugas Anda

sebagai agen cuckoo ?

Tugas anda hanya memperkenalkan produk cuckoo kepada seramai orang dan nikmati komisen yang besar ! (sebelum perkenalkan belajar dulu tentang info-info produk)

macam mana cara buat sales ?

ada banyak cara untuk dapatkan sales contohnya

  • kenalkan pada kenalan terdekat / saudara mara, kawan
  • duduk di booth/kiosk/depan 7e
  • iklankan di platform-platform online seperti lazada,shopee,fb group, ig
  • iklankan di whatsapp status
  • guna pengiklanan berbayar seperti fb ads, google ads, ig ads
  • personal branding di fb personal masing-masing
  • Dan banyak lagi....

kenapa perlu daftar cuckoo di bawah

seliaan NM Saiful Hakim ?

Siapakah beliau ? beliau telah join cuckoo pada bulan dec 2017. antara pencapaian beliau di cuckoo ialah :
  • layak insentif melancong percuma dan melawat kilang cuckoo di Korea walaupun baru sebulan join.
  • bulan pertama Komisen RM6700, Bulan kedua Komisen RM11,000, Bulan ketiga Komisen RM17,000, dan maintain Income RM8000 Ke Atas setiap bulan.
  • top 7 ranking sales terbanyak cuckoo malaysia. jumlah komisen terkumpul lebih dari RM125,000++
  • telah melahirkan beberapa top sales purata income RM4000-RM12,000 sebulan

bagaimana beliau lakukan?

100% hanya menjual di platform online. ya tanpa berjumpa, tanpa beri flyer, tanpa paksa cUstomer untk beli. mereka yg datang cari beliau. sudah tiba masa beliau nak ajar anda pula teknik yg digunakan selama ini.

no 7 sales tertinggi di malaysia

ini agen-agen didikan di bawah beliau hanya copy dan duplicate cara yang beliau sendiri guna . . .

Anda ingin jadi seperti mereka juga ?

Sertai sekarang sementara kos bimbingan percuma masih dibuka

Adakah anda yang seterusnya?

SERTAI SEKARANG !